Bouwservice voor uw woningrenovatie nieuwe dakkapel timmerwerk nieuwe dakraam verbouwplannen nieuwe keuken verbouwing nieuwe badkamer verbouwing nieuwe vloer zolder stucwerk serre garage bijkeuken overkapping deuren en kozijnen renovatiewerk restauratie

Bouwservice klusbedrijf Limburg
#

Woonwensen worden werkelijkheid

Droomt u van een plek waar u zich helemaal thuis voelt? In een huis dat precies voldoet aan uw woonwensen. Met het comfort, de uitstraling en de kwaliteit die bij u past. Demas Bouwservice maakt het waar!

Weet u al precies hoe het resultaat van uw verbouwing eruit moet komen te zien? Of moeten uw ideeën nog groeien? We adviseren u graag hoe uw woonwensen werkelijkheid kunnen worden. Op basis van onze jarenlange ervaring en vakmanschap denkt Demas Bouwservice met u mee over de beste oplossing binnen uw budget. Daarbij gaan we uitdagingen niet uit de weg. Juist bij bijzondere projecten laat Demas Bouwservice graag zijn meerwaarde zien.

U geniet nog meer van uw nieuwe keuken, badkamer, aanbouw, dakkapel of gerenoveerde woning als u met plezier kunt terugdenken aan de verbouwing. Daarom doen wij er alles aan om de werkzaamheden vlot en met zo min mogelijk overlast te laten verlopen. En natuurlijk binnen de begroting. We maken van tevoren duidelijke afspraken en vertellen u precies hoe we te werk zullen gaan. Tijdens de werkzaamheden houden we u steeds nauwgezet op de hoogte van de voortgang en de planning. De enige verrassing achteraf is hoe mooi het is geworden!

Verbouwen zonder zorgen

Demas Bouwservice is het bouwbedrijf van Patrick Demas. Een gecertificeerd kwaliteitsvakman met oor voor uw wensen en oog voor detail. Voor aanvullende expertise schakelen we vertrouwde bouwspecialisten in, waar we vaak al jaren mee samenwerken. Vaklieden die dezelfde hoge eisen stellen aan kwaliteit en service en waar we blindelings op kunnen bouwen. Patrick Demas coördineert de werkzaamheden en is altijd uw aanspreekpunt tijdens het hele project.

Wij weten zeker dat u straks blij bent met uw nieuwe aanbouw, badkamer, keuken, dakraam of woningrenovatie. Want we leveren een project pas op als we zelf tevreden zijn. En onze lat ligt hoog. Met onze vakkundige en kritische blik benaderen we elk project alsof het ons eigen huis betreft. De laatste factuur gaat pas de deur uit als alles perfect in orde is. We zijn graag trots op ons werk. Net zoals we er ook trots op zijn dat onze klanten meestal voor een volgende klus zonder aarzelen weer voor Demas Bouwservice kiezen. Daar gaan we voor!

'Geen bouwmaterialen die weken voor de deur liggen en alles op tijd klaar. Super!'

#

Aanbouwen

Wie droomt er niet van meer ruimte?
Eindelijk plaats om die grote leefkeuken of uitbreiding van de woonkamer te realiseren!

Een aanbouw kan vele vormen aannemen. Van standaard uitvoering tot luxe tuinkamer, met lichtstraat of vlakke lichtkoepel, of met ramen van vloer tot plafond. Demas Bouwservice neemt uw wensen met u door en stelt samen met u een plan op om te komen tot een resultaat waar u nog vele jaren van zult genieten. Vakkundig gebouwd met kwaliteitsmaterialen en een perfecte afwerking.

ProjectenMeer informatie

#

Renoveren

Geef uw woning precies de indeling en sfeer die past bij u en uw levensstijl.
Met een renovatie van badkamer, keuken, toilet, woonkamer, zolder of de hele woning.

Houdt u van strak en modern? Van landelijk of juist van industrieel? Met een goede voorbereiding, en een team van doorgewinterde vakmensen is haast alles mogelijk. Wij zorgen voor de uitvoering van alle werkzaamheden die bij uw renovatie komen kijken. Van installatiewerk, metselwerk, slopen en elektra tot schilder- en stucwerk. Vakkundig verzorgd door ervaren professionals.

ProjectenMeer informatie

#

Verbouwen

Net een nieuw huis gekocht? Of loopt u al een tijdje met verbouwplannen?
Demas Bouwservice maakt van uw huis écht uw thuis met een verbouwing exact volgens uw wensen.

Er is altijd wel iets te verbeteren. Een nieuwe keuken, badkamer, vloer of toilet? De zolder laten betimmeren? Dakramen laten plaatsen? Kamers samenvoegen of juist een scheidingswand plaatsen? Demas Bouwservice helpt u uw plannen te realiseren binnen uw budget. Met een zorgvuldige werkwijze en planning zorgen we dat uw verbouwing vlot verloopt met minimale overlast.

ProjectenMeer informatie

#

Onderhoud

Houd uw huis in perfecte conditie met regelmatig onderhoud.
Demas Bouwservice is specialist in woningonderhoud voor binnen en buiten, van deurkruk tot dak.

Met goed onderhoud van uw woning blijft alles er verzorgd uitzien. Bovendien voorkomt u mogelijke schade, bijvoorbeeld als gevolg van lekkages. Demas Bouwservice is uw vakman voor onderhoud aan onder meer boeiboorden, kozijnen en deuren, voor het vernieuwen van uw dak of bijvoorbeeld het plaatsen van kunststof kozijnen.

ProjectenMeer informatie

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Daglichtoplossingen

Demas Bouwservice brengt daglicht op zolder, of waar dan ook in huis.
Met merkonafhankelijk advies en gegarandeerd vakkundige plaatsing van uw dakraam, dakkapel of lichtkoepel.

Demas Bouwservice is gecertificeerd montagepartner voor Velux, Roto en Fakro. Maar we zorgen voor deskundige plaatsing van alle dakramen en lichtkoepels van alle merken.

Ook voor bijzondere wensen biedt Demas Bouwservice oplossingen op maat. Bijvoorbeeld met een cabrio-dakvenster, gekoppelde dakramen of een Dakserre (vergunningsvrije dakkapel). Demas Bouwservice voert het keurmerk Kwaliteitsvakman.

J. Winteraeken

Pro aktief, meedenken, goede voorstellen om iets te doen, heel netjes gewerkt, alles goed ingeregeld. Hier moet je er meer van hebben. Kortom zeer aanbevelingswaardig! En, een echte Vakman met hoofdletter v!

Heerlen

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Veluxmontageservice.nl
Chantal Overhof

"Alles perfect afgewerkt binnen planning en budget. Ook dankzij de prettige communicatie tijdens de verbouwing. Demas, en de mensen waarmee hij samenwerkt, werken heel netjes en secuur. Fijn om hen in huis te hebben!"

Limbricht

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Veluxmontageservice.nl
Marcel Nicolaes

"Van de werkzaamheden hebben we helemaal geen last gehad. Alles was steeds netjes opgeruimd als we thuiskwamen. Geen bouwmaterialen die weken voor de deur liggen, alles op tijd klaar en geen gezeur over meerwerk. Super!"

Maastricht

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Veluxmontageservice.nl/
J. VD. Beek

Ik ben uiterst tevreden. Een dik compliment voor de montagepartner!

Maastricht

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Veluxmontageservice.nl
Marlou Bohnen

Ze hebben goed advies gegeven, de dakramen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. De heren zijn vriendelijk en behulpzaam.

Sittard

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Veluxmontageservice.nl
Ivo Salden

"Demas voelde heel goed aan wat wij mooi vinden. Hij kwam zelf met ideeën om het nog strakker te maken. Zoals een regenpijp wegwerken in de spouw. Zulke details zorgen dat onze aanbouw zo'n moderne uitstraling heeft gekregen."

Born

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Veluxmontageservice.nl
Edwin Claessen

"Demas heeft alle beloftes waargemaakt. Door zijn kennis en expertise zag hij in de tekeningen al waar problemen konden ontstaan. Hij kwam met goede oplossingen waardoor hij meerwerk kon voorkomen. Echt vakmanschap, dat kom je niet vaak tegen!"

Sittard

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Veluxmontageservice.nl
Lieverse

Traject, tijdbestek, bepaalde werkzaamheden die niet werden geoffreerd werden mondeling besproken Zeer bereid en flexibel was P.Demas bij het oplossen van problemen en het realiseren van onze wensen in beperkt budget. Toch geen enkele concessie op de kwaliteit van materialen of het werk.

Meer reviews zijn te vinden op de volgende site:

Kwaliteitsvakman.nl

Demas projecten

Demas Bouwservice realiseert uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven in heel Limburg. Bekijk hier voorbeelden van aanbouwen, verbouwingen en renovaties die wij de afgelopen tijd hebben gerealiseerd.